Kundeanmeldelser

Michelle Falk Louise Christensen
Michelle Falk Louise Christensen
Læs mere
“Natasja kan varmt anbefales som fotograf, hun er super sød og rigtig dygtig:-) Vi holdt bryllup d. 8/7-17, hvor Natasja tog billeder inden vielse, på location efterfølgende og et par timer til festen. Få dage senere fik vi resultatet, og vi er super tilfredse. Vi har fået nogle dejlige og fantastisk flotte billeder.”
Janne Marie Moll
Janne Marie Moll
Læs mere
“Vi fik anbefalet Natasja af en veninde, og hvor er vi glade for at vi valgte hende til at tage billeder til vores bryllup. Natasja er sød og rar og super nem at snakke med, og vi har følt os i gode hænder fra start til slut. Især besøget inden vores store dag var med til at gøre os helt rolige mht. at vi ville ende op med den slags billeder, som vi ville være mest glade for. Billederne er så fine og hun har fanget mange gode øjeblikke i løbet af dagen. Og vi modtog billederne kun to dage efter festen – det er god service!”
Louise Bladt
Louise Bladt
Læs mere
“Natasja er top professionel, havde en fantastisk oplevelse hos hende. Hun tog sig god tid og skabte de nødvendige rammer og forudsætninger for at tage de skønneste billeder af vores 2 uger gamle datter. Kan kun anbefale Natasja som fotograf. Hun er virkelig dygtig til, at tage smukke og personlige billeder. Vi skal helt klart bruge Natasja når vi igen skal foreviges på familie fotos.”
Anita Østerberg Lundgreen
Anita Østerberg Lundgreen
Læs mere
“Natasja har været ude og tage billeder til vores drengs dåb og vores vielse og hold nu op nogle super flotte billeder der er blevet taget. Er så glad for hun har foreviget vores dag. Hun er så dygtig og super sød og rigtig god til at komme med ideer. Absolut ikke sidste gang hun har taget billeder for os.”
Kathrine Graakjær Jakobsen
Kathrine Graakjær Jakobsen
Læs mere
“Vi havde æren af, at have Natasja som fotograf til vores bryllup lørdag D 18/6. Vi er så lykkelige og tilfredse med resultatet! 500 smukke, moderne, sjove og kreative billeder af os og af vores gæster! Dejlige minder er blevet foreviget, og det kan vi takke Natasja for! Hun er sød, tålmodig og god til at få os til at slappe lidt af og stole på vi så skide godt ud, selvom det blæste en halv orkan vi er 110% tilfredse og vil anbefale alle, at få glæden af Natasja’s kompetencer indenfor fotografering.”
Rie Redøn
Rie Redøn
Læs mere
“Natasja har været helt igennem fantastisk 🙂 Meget imødekommende da hun kommer første gang og vi snakker om hvad vi gerne vil have til vores datters dåb og vores bryllup. Vi har den 22. april 2017 fået taget billeder under vielsen, efter og billeder af os, og vi kan ikke sætte en finger på de billeder <3 De er så fantastiske, de vil altid minde os om en helt fantastisk dag <3 Vi kan klart anbefale Natasja.Det nok ikke sidste gang vi har fået taget billeder :D”
Amalie Kjærbøl
Amalie Kjærbøl
Læs mere
“Natasja har taget de mest fantastiske billeder til vores bryllup! Intet andet end masser af ros og anbefalinger fra os!!”
Lisa Bomark
Lisa Bomark
Læs mere
“Natasja har i dag været og fotografere vores prinsesse, Anastasia, på 10 dage. Natasja er ekstremt professionel, grundig og havde en helt naturlig afslappende effekt på Anastasia. Natasja kan varmt anbefales. Jeg er i hvert fald ikke i tvivl om, at hun skal bruges igen til andre lejligheder. Nu gælder det blot om, at få ventetiden til, at gå til billederne af prinsessen kommer.”
Nikoline Elkjær
Nikoline Elkjær
Læs mere
“Natasja har taget billeder af os da jeg ventede vores datter, og igen til vores bryllup d 19/8-17. Vi er meget tilfredse med Natasjas billeder og hun er så rar og nem at samarbejde med. Vi vil klart anbefale hende til andre – og helt klart bruge Natasja igen, så snart vi får brug for det.”