Hvad siger mine kunder?

Billeder siger virkelig mere end 1000 ord, og vi har fået de bedste billeder fra vores store dag. Natasja fandt nogle vildt fede spots både i kirken og til fotograferingen efter vielsen, som gav os nogle helt unikke billeder med hjem. Der udover var hun utrolig professionel og forstyrrede ikke det mindste i kirken. Alle gæster har efterfølgende rost de flotte billeder. Vi vender helt sikkert tilbage til Natasja næste gang, og kan varmt anbefale hende til alle.

– Maria & Tim

 

Til hver en tid vil jeg anbefale Natasja. ikke nok med, at hun leverede nogle fantastisk og smukke billeder af vores to piger, så er hun også et rigtig skønt menneske, professionel og kreativ.

– Jennie

 

Natasja er en fantastisk fotograf. Hun er fuld af gode ideer og Super tålmodig. Hun formår at få de bedste billeder ud af selv det sureste barn. Hun tager de smukkeste billeder. Jeg kan på det varmeste anbefale Natasja!

– Pernille

 

Kan varmt anbefale Natasja, hun er både tålmodig, sød og virkelig dygtig 🙂

– Signe

 

Natasja har været helt igennem fantastisk:) Meget imødekommende da hun kommer første gang og vi snakker om hvad vi gerne vil have til vores datters dåb og vores bryllup. Vi har den 22 april 2017 fået taget billeder under vielsen, efter og billeder af os, og vi kan ikke sætte en finger på de billeder De er så fantastiske, de vil altid minde os om en helt fantastisk dag
Vi kan klart anbefalde Natasja:D Det nok ikke sidste gang vi har fået taget billeder

– Rie

 

Natasja kan varmt anbefales som fotograf til alle. Super imødekommende, sød og kompetent!Særligt for hendes billeder er, at hun fanger “de små øjeblikke”, som ellers kan være så vanskelige at få foreviget.

– Sabrina

 

Natasja har simpelthen været en uvurderlig tilføjelse til vores bryllup. Hendes store æstetiske sans og øje for de perfekte situationer har givet os de smukkeste minder fra vores store dag, som vi altid vil kunne tage frem og kigge på, takket være Natasja. Alle gæster, der har set billederne, har rost hende for at fange de helt specielle øjeblikke og hvor dygtig hun er teknisk. Natasja har vores varmeste anbefalinger og vi vil ikke tøve med at booke hende en anden gang.

– Louise

 

Helt igennem fantastisk fotograf! Sød, rar og mega dygtig. God til at fange “momentet”. Hun er vores faste familiefotograf – som vi med glæde vil anbefale alle og enhver 

– Jennie

 

2 gange har vi besøgt Natasja i studiet. Begge gange med vores yngste datter, som har en tendens til, at være smadder sur og utilfreds, når hun bliver fotograferet.
Natasja har begge gange, udvist stort overskud, tålmodighed og kreativitet, og har formået, at fange nogle pragtfulde billeder, af vores lille Gnavpot

– Janne

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.